banner564

Ercan’a acil iniş yaptı

Havalandıktan sonra iniş takımları kapanmayan Onur Air uçağı Ercan’a acil iniş yaparken, THY’nin dün gece Mısır uçuşu güvenlik gerekçesiyle iptal edildi

Ercan’a acil iniş yaptı
banner598
Ercan- İstanbul seferini yapmak üzere havalanan ve havalandıktan sonra iniş takımları kapanmayan Onur Air uçağı, Ercan’a acil iniş yapmak zorunda kaldı.
Yolcuların büyük panik yaşadığı olayda Ercan Havalimanı’na sorunsuz inen 295 sefer sayılı Airbus 320 tipi Onur Air uçağı, gerekli bakım ve kontrollerin ardından saat 16.30 sıralarında Ercan – İstanbul seferini yapmak üzere yeniden havalandı.
Sivil Havacılık Dairesi Müdürü Mustafa Sofi’den alınan bilgiye göre, dün saat 13.33’te havalanan ve 5 dakika sonra iniş takımları kapanmadığı gerekçesiyle Ercan’a acil iniş talebinde bulunan pilot, uçağı Ercan’a sorunsuz indirdi.
Sofi, uçağın gerekli bakım ve kontrollerinin yapılmasının ardından İstanbul’a gitmek üzere yeninden havalandığını söyledi. 

THY'nin Mısır seferi iptal edildi

   Bu arada Türk Hava Yolları'nın (THY), İstanbul ile Mısır'ın Şarm El Şeyh şehri arasında dün gece yapılması gereken seferi, güvenlik gerekçesiyle karşılıklı iptal edildi.
   Anadolu Ajansı,  TK700 ve TK701 sayılı İstanbul-Şarm El Şeyh seferlerinin iptaliyle ilgili haberinde, güvenlik gerekçesine dikkat çekti ve yolculara Çağrı merkezi ile temasa geçmeleri önerildi.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2015, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473