banner564

Eroğlu: Günü geldiğinde görüşeceğiz

Eroğlu, ‘kendisine hodri meydan’ diyen Siber’e, “Günü gelince televizyon ekranlarında ve meydanlarda buluşacağız” diyerek yanıt verdi

Eroğlu: Günü geldiğinde görüşeceğiz
banner598
Aceleye gerek yok

Cumhurbaşkanı ve Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Derviş Eroğlu, önceki gün akşam Göçmenköy Spor Kulübü ile UBP Küçük Kaymaklı örgütünü ziyaret ederek seçimler ve Kıbrıs sorunu hakkında konuştu.
Eroğlu’nun Seçim Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Derviş Eroğlu’na bu ziyaretleri esnasında, UBP Genel Başkanı ve Milletvekili Hüseyin Özgürgün, UBP Lefkoşa İlçe Başkanı ve Milletvekili Faiz Sucuoğlu, UBP Lefkoşa Milletvekilleri Tahsin Ertuğruloğlu, Ersin Tatar, Zorlu Töre ile UBP ve DPUG’nin bölge örgüt başkanları eşlik etti.
Derviş Eroğlu, vatandaşların cumhurbaşkanı adaylarından bazı özellikleri taşımalarını beklediğini kaydederek “Mesela tecrübeli olmanız lazım. Güvenilir, sabırlı, cesur ve cesurlaşacak biri olması lazım. Müzakere masasında boynu bükük oturacak bir cumhurbaşkanını halkımız istemez” dedi.
Bunların yanında başkalarının talimatıyla masada hareket edecek bir kişiyi halkın tercih etmeyeceğini belirten Eroğlu şöyle devam etti:
“Son günlerde bazı adaylar, özellikle bir hanımefendi, sık sık benim ismimi kullanmaya başladı. Benim ismimi kullanmasından hiç şikâyetim yok. Gazeteciler aracılığı ile hodri meydan diyor. Çok geride diye acele ediyor. Merak etmesine gerek yok günü gelince televizyon ekranlarında ve meydanlarda buluşacağız.”

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2015, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474