banner564

Ersan plaket verdi

KTBK Komutanı Korgeneral İlyas Bozkurt, Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği’ni ziyaret etti

Ersan plaket verdi
banner598
Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri (KTBK) Komutanı Korgeneral İlyas Bozkurt, 21-25 Aralık Mücadele ve Şehitler Haftası çerçevesinde, Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.
Ziyaret sırasında, Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Başkanı Ertan Ersan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek dernek hakkında bilgi verdi. 
Ersan, Bozkurt’a derneğin plaketini, Bozkurt’ta derneğe çerçeveli Atatürk fotoğrafı hediye etti.

UBP’den şehit ailelerine ziyaret
Öte yandan Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa İlçe Örgütü Yönetim Kurulu, Milli Mücadele ve Şehitler haftası nedeniyle, dün, Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği’ni ziyaret etti. 
UBP’den verilen bilgiye göre, Sadık Gardiyanoğlu başkanlığındaki UBP Lefkoşa İlçesi Örgütünü, Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Başkanı Ertan Ersan ve Yönetim Kurulu Üyeleri kapıda karşıladı. 
Dernek başkanı Ertan Ersan, UBP Lefkoşa İlçesi Yönetim Kurulu Üyelerinin bu anlamlı günde derneği ziyaret etmelerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, derneğin kuruluşu, işlevi ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. 
UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu da, Milli Mücadele ve Şehitler Haftası nedeniyle bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade ederek, görevlerinin; 1958’lerde, 1963’lerde Kıbrıs Türkü’nün neler yaşadığını ve 1974 Mutlu Barış Harekatı’nın neden gerçekleştirildiğini gelecek nesillere aktarmak olduğunu söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2015, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474