banner564

Etüd ve kreş büyük eksik

Harmancı’nın göreve gelmesinin ardından geçen 2 yıllık süreçte Surlariçi’ne yönelik olumlu adımlar atıldığını belirten bölge sakinler bazı isteklerde bulundu

Etüd ve kreş  büyük eksik
banner598
Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, bölgelere başlattığı ziyaretler çerçevesinde geçen perşembe günü Surlariçi’ni ziyaret etti.
Ziyarette Başkan Harmancı’ya belediye ekiplerinin yanında Belediye Meclis üyelerinden Alev Denizgil, Çelen Çağansoy ve Ülkü Taşseven eşlik etti.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Harmancı’nın Surlariçi’ni ziyaretinde gerçekleştirdiği toplantıya bölge muhtarları da katıldı.
Bölge sakinleri LTB Başkanı Mehmet Harmancı’nın göreve gelmesinin ardından geçen 2 yıllık süreçte Surlariçi’ne yönelik olumlu adımlar atıldığını belirterek, Harmancı’dan etüt ve kreş talebinde bulundu. Harmancı ise bu konuda her türlü olanağı zorlayarak çalışma yapılacağını belirtti. 

“Bölgeye yeni bir kapı açılması…”
Çağlayan Kapısı’nın karşılıklı araç geçişlerine, Surlariçi’nde de Baf kapısının karşılıklı yaya geçişlerine açılması için Lefkoşa Rum Belediyesi Başkanı ile görüş birliğine vardıklarını da kaydeden Harmancı, bu projelerin hayata geçmesinin bölgeye canlılık getireceğini söyledi. 
Yediler Bölgesi’ndeki atölyelerinin sıkıntı yarattığını belirten Harmancı bu amaçla ilerleyen günlerde atölye sahipleri ile katı atık yönetimi konusunda bir görüşme yapılacağını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2016, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473