banner564

Ev arkadaşını iki yerinden bıçakladı

Ev arkadaşı Haleed ile tartıştıktan sonra iki yerinden bıçaklayan Sekidika polis tarafından tutuklandı

Ev arkadaşını iki yerinden bıçakladı
banner598
Melin DOBRAN
Aynı evi paylaşan Nijerya uyruklu öğrencilerin arasında çıkan kavga Girne’ye bağlı Alsancak bölgesinde hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu. Olayda polis, 3 kişiyi tutukladı bir kişi de hastaneye kaldırıldı.
Kavga, ev arkadaşı olan Hayat Shuaıbu Haleed ile tartışan Elena Sekidika meyve bıçağı ile saldırdı. Haleed’i iki yerinden bıçaklayan zanlı Sekidika gözaltına alınırken, polis kavgaya karışan Devid Wilams ile Abdullah Danjuma’yı da tutukladı. Yaralama ve darp suçlarından haklarında soruşturma başlatılan üç zanlı dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Polis, önceki gece saat 22.00 sıralarında Elena Sekidika’nın sözlü olarak tartışmaya başladığı ev arkadaşı Hayat Shuaıbu Haleed’i o sırada eline almış olduğu meyve bıçağı ile sol omzuna ve sol arka karın boşluğuna birer kez saplamak suretiyle yaraladığını söyledi. 

Haleed cerrahi serviste…
Polis, Haleed’in ambulansla Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığını ve Cerrahi servisinde müşahede altına alındığını kaydetti. Meydana gelen olayda zanlılar Devid Wilams ile Abdullah Danjuma’nın ise Elena Sekidika’yı darp ettiğini ifade eden polis, Elena Sekidika’nın yanı sıra diğer iki zanlının da gözaltına alındığını kaydetti. Olayda kullanılan bıçağın ve ayrıca evde bulunan makasın kanıt olarak alındığını, soruşturmanın devam ettiğini belirten polis, olayda yaralanan Haleed’in ifadesini henüz alamadıklarını söyledi. Zanlıların pasaportlarına ulaşamadıklarını kaydeden polis, soruşturma aşamasında üç zanlının da 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2015, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474