banner564

Faisal ülkede kaçak yaşıyordu

Tasarruflarında uyuşturucu bulunan Nijerya uyruklu 3 zanlıdan biri cezaevine gönderildilis karakoluna ısğat-ı vücutta bulunmaları şartı ile serbest bırakılmasına emir verdi.

Faisal ülkede  kaçak yaşıyordu
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da 1 Kasım 2017 tarihinde, Narkotik Şube’nin düzenlediği ve toplamda 3 gram uyuşturucu madde ele geçirdiği operasyon kapsamında tutuklanan Nijerya uyruklu zanlılar, Abdulhamit Lokogama Abdul, Kanu Odee Djony ve Faisal İsmail Aminu, dün teminat maksatlı mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Mustafa Kavaz, zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını bildirdi.
Kavaz, ülkede yasal statüsü bulunmayan Faisal İsmail Aminu’nun davaları görüşülünceye kadar Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep ederken, diğer zanlıların, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Gökhan Asafoğulları, Faisal İsmail Aminu’nun 1 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini, diğer zanlıların ise 5’er bin TL nakdi kefalet ödemeleri ve haftada 2 gün en yakın polis karakoluna ısğat-ı vücutta bulunmaları şartı ile serbest bırakılmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2017, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474