banner564

Fikrîye Aytülün başkan seçildi

TKP Yeni Güçler’in Aydınköy Örgütü oluşturuldu

Fikrîye Aytülün  başkan seçildi
banner598
Toplumcu Kurtuluş Partisi (TKP) Yeni Güçler, Aydınköy örgütü kuruldu. 
TKP Yeni Güçler’den verilen bilgiye göre, Aydınköy’de düzenlenen örgüt kurma toplantısına TKP Yeni Güçler Başkanı Mehmet Çakıcı, Genel Başkan Yardımcısı Tözün Tunalı, MYK Üyesi Reşat Soyulkal, MYK Üyesi Zuhal Koreli,  Güzelyurt İlçe Başkanı Ümral Volkan ve Güzelyurt İlçe yönetimi katıldı.
Aydınköy örgütü başkanlığına Fikrîye Aytülün’ün getirildiği toplantıda oluşturulan örgüt yönetiminde Gülten Siham, İsmet Ateş, Remziye Yılmaz ve İrfan Aytülün yer aldı.
TKP Yeni Güçler Genel Başkan Mehmet Çakıcı, Aydınköy’de örgüt kurmanın mutluluğu içinde olduğunu söyledi ve bu dönemde elini taşın altına tüm emekçi sempatizanlara teşekkür etti. 
Güzelyurt bölgesinin uzun yıllardır ihmal edildiğini, özellikle genç nüfusun işsizlik ve gelecek belirsizliği nedeniyle bölgeden göç etmek zorunda bırakıldıklarını kaydeden Çakıcı, en önemli gelir kaynaklarından birisi olan narenciyenin zor durumda olduğunu söyledi. 
TKP Yeni Güçler Güzelyurt İlçe Başkanı Ümral Volkan ise, uzun zamandır örgütlenme çalışmaları yürüttüklerini ve kısa bir zaman içerisinde Güzelyurt bölgesinde örgütlenme çalışmalarını büyük oranda tamamladıklarını dile getirdi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2017, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473