banner564

Film gibi

Eski sevgilisini, erkek arkadaşının yanında iken zorla kaçırmakla suçlanan Cengiz Ormancıoğlu ile arkadaşları polis tarafından tutuklandı, mahkeme kefaletle serbest bıraktı

Film gibi
banner598

 Suna ERDEN

Girne’de meydana gelen olayda 52 yaşındaki Cengiz Ormancıoğlu’nun, 39 yaşındaki eski sevgilisini yeni erkek arkadaşının evinde olduğu bir esnada kaçırdığı iddia edildi. Buna göre; Cengiz Ormancıoğlu, yanına Osman Çifçi ve Güngör Atik’i  yanına alarak, eski kız arkadaşı A.Y.’nin erkek arkadaşı Fatih Arıdağ’ın evine gitti.
Üç zanlı kapıyı zorlayarak Arıdağ’ın evine girdi, Cengiz Ormancıoğlu eski kız arkadaşını darp edip dışarı çıkardı.
Zanlı Ormancıoğlu, A.Y.’yi evin önünde park halinde duran ona ait araca bindirip, Osman Çifti’ye sürmesi için talimat verdi.
Osman Çiftçi, A.Y ile Girne merkeze doğru yol alırken, diğer iki zanlı da araçlarıyla onları takip etti.
Trafik yoğunluğundan dolayı zanlı Çiftçi yavaşlamak zorunda kalırken, A.Y. kendisini araçtan atıp, yol kenarındaki markete sığınıp polisi aradı.
Yapılan şikâyet üzerine tutuklanan üç zanlı dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 

Araç yavaşlayınca atladı
Soruşturmayı yapan polis, olayın 24 Ekim 2019 tarihinde saat 19.30 sıralarında Alsancak’ta meydana geldiğini söyledi.
Polis, Cengiz Ormancıoğlu, Osman Çiftçi, Güngör Atik’in Piyale Paşa Sokak Yayla Mahallesi’nde bulunan Fatih Arıdağ’ın evine izinsiz giriş yaptıklarını ifade etti.
Polis memuru, Cengiz Ormancıoğlu’nun kendisinden ayrılıp başkası ile olduğu gerekçesiyle evde bulunan eski sevgilisi A.Y.’yi önce ciddi şekilde darp ettikten sonra zorla ikametgahın önünde duran arabasının yolcu kısmına bindirdiğini ifade etti.
Polis, zanlının A.Y.’yi araca bindirdikten sonra Osman Çifti’ye sürmesi ve genç kadını kaçırması için talimat verdiğini ifade etti.
Soruşturma memuru, A.Y.’nin Girne Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde trafiğin yoğunluğundan dolayı aracın yavaşlaması üzerine kendisini yola atıp, bir markete sığınarak polisten yardım istediğini anlattı.
Şikâyet üzerine zanlıların aynı gün tutuklandıklarını kaydeden polis, çevredeki tüm kamera görüntülerinin emare olarak alındığını belirtti. 

Teminata bağlandılar
Polis memuru, soruşturmanın tamamlandığını, Atik’in turist, diğer iki zanlının da KKTC vatandaşı olduğunu belirtip, teminata bağlanmalarını talep etti.
Mahkeme, her zanlı için ikişer kefilin 200’er bin TL kefalet senedi imzalaması şartları ile tutuksuz yargılanmalarına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473