banner564

Gazimağusa’da  gizemli yangın

İsmet İnönü Bulvarında bulunan 4 işyeri sabaha karşı alevlere teslim oldu, Döveç Center’da kalanlar kabus yaşadı

Gazimağusa’da  gizemli yangın
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, İsmet İnönü Bulvarı üzerinde, Gülseren kavşağının karşısında bulunan “Döveç Center” isimli apartmanda bulunan 4 işyeri, dün sabah saatlerinde alevlere teslim oldu. “Berlim Bar Cafe Nargile” isimli işyerinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın, yan kısmında bulunan, “Yogo Hamy” isimli dondurma dükkanı,  “Loft Estate” isimli emlak dükkanı ve “Telsim Gülseren Shop” isimli telefon dükkanına sıçradı. Yangın esnasında meydana gelen patlamalar, bölge sakinlerine korku dolu anlar yaşatırken, itfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalesi olası bir facianın önüne geçti.

Yangın, nargilecide başladı
Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamaya göre, dün saat  02.25 raddelerinde Gazimağusa’da, İsmet İnönü Bulvarı üzerinde bulunan Döveç Center isimli apartmanın zemin katında faaliyet gösteren Berlin Bar Cafe Nargile isimli iş yeri içerisinde henüz tespit edilemeyen bir sebepten dolayı bir yangın meydana geldi. Yangın  daha sonra konu barın bitişiğinde bulunan Yogo Hamy isimli dondurma dükkanına, Loft Estate isimli emlak dükkanına ve Telsim Gülseren Shop isimli telefon dükkanına sıçradı. Yangın neticesinde Berlin Bar Cafe Nargile isimli iş yeri ve içersindeki restoran malzemeleri tamamen, Yogo Hamy isimli dondurma dükkanı ve içerisindeki malzemeler kısmen, Gülseren Shop isimli telefon dükkanının ön giriş kapısı, Loft Estate isimli emlak dükkanının ise ışıklı tabelası yanarak zarar gördü. 

Her ihtimal değerlendiriliyor
Öte yandan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü. Polisin soruşturma başlattığı yangınla ilgili her ihtimalin titizlikle araştırıldığı öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2018, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473