banner564

Gece gezmesi felaketle sonuçlandı

17 yaşındaki ehliyetsiz Hasan Sütlüceli’nin kullandığı araçta bulunan 15 yaşındaki Hasan Kusetoğulları, feci kazada hayatını kaybetti

Gece gezmesi felaketle sonuçlandı
banner598

Kuzey Kıbrıs’ta son bir hafta içinde ölümle sonuçlanan 3’üncü trafik kazası dün gece Nergisli köyü yakınlarında meydana geldi. Bu kez 15 yaşındaki Hasan Kusetoğulları hayatını kaybetti. Nergisli- İnönü anayolu üzerinde dün gece saat 22.00 raddelerinde yaşanan feci trafik kazası; henüz 17 yaşında olan ehliyetsiz sürücü Hasan Sütlüceli’nin direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkması ve takla atması sonucunda meydana geldi. 
Kaza sonrasında ağır yaralı vaziyette Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne götürülmekte olan Kusetoğulları yolda hayatını kaybetti. Feci kaza sonrasında 17 yaşındaki sürücü Hasan Sütlüceli’nin tutuklandığı belirtilirken, iki yeğenin ailelerden habersiz olarak geziye çıktıkları iddia edildi.

Lefkoşa’dan Nergisli’ye gitti
İddialara göre, Lefkoşa’da yaşayan 17 yaşındaki Hasan Sütlüceli, dayısının oğlu Hasan Kusetogulları ile gezmek için babasının arabasını izinsiz aldı. Lefkoşa’dan Nergisli köyüne giden Hasan Sütlüceli, Hasan Kusetogulları’nın yanına alarak araçla gezintiye çıktı. Bir süre arabayla dolaşan lise öğrencisi iki gencin sonları felaket oldu. Nergisli- İnönü anayolunda direksiyon hakimiyetini kaybeden Hasan Sütlüceli yoldan çıkıp takla attı. Meydana gelen kazada 15 yaşındaki Hasan Kusetogulları yaşamını yitirirken, Hasan Sütlüceli tutuklandı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı
Polisten alınan bilgiye göre kaza dün saat 22.00 sıralarında Nergisli - İnönü anayolu üzerinde meydana geldi. 
Yönetimindeki DE 370 plakalı araçla Nergisli köyüne doğru seyreden ehliyetsiz sürücü Hasan Sütlüceli, direksiyon hâkimiyetini kaybedip, yolun sağından çıkarak takla attı. 
Kaza sonucu araçta yolcu olarak bulunan ve ağır yaralanan Hasan Kusetogulları Gazimağusa Devlet Hastanesine kaldırıldığı sırada yolda yaşamını yitirdi.
Polis, araç sürücü Hasan Sütlüceli’nin tutuklandığını, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını belirtti.

Sekiz günde üç can
Henüz 15 yaşında trafik canavarına kurban giden Hasan Kusetogulları’nın Nergisli köyünde yaşadığı, Geçitkale’de Cumhuriyet Lisesi’nde eğitim gördüğü öğrenildi. 
Hasan Sütlüceli’nin kuzeni olan  Kusetogulları ile gezmek için aracı ailesinden izinsiz aldığı, Lefkoşa’dan Nergisli köyüne gittiği öğrenildi.
Kusetogulları’nın ölümüyle son sekiz günde trafik kazaları sonucu yaşamını yitirenlerin sayısı üç oldu.
Bu sayı 2019’un ilk 6 ayında ise 16’ya yükseldi.
Ötüken yolunda 26 Haziran’da meydana gelen kazada 47 yaşındaki Nefi Yazıcı, Mormenekşe-Mutluyaka anayolunda 1 Temmuz’da meydana gelen kazada 26 yaşındaki Önder Gürkal ve dün yaşanan kazada da Hasan Kusetogulları yaşama veda etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474