banner564

Gençlerin başı dertte

Sakarya, Kiraz ve Tatlı isimli marketlerden 13 şişe içki çaldığı iddiasıyla mahkemeye çıkarılan 6 kafadar tutuklandı

Gençlerin başı dertte
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da Sakarya, Kiraz ve Tatlı isimli marketlerden 13 şişe içki çalınması olayına karıştıkları gerekçesiyle 6 genç tutuklandı.
Fehim Özuğurlu, Gökhan Doğan ve Abdurrahman Açıkgöz’ü mahkemeye çıkararak aleyhlerinde 3 gün tutukluluk emri temin eden Gazimağusa polisi, marketlerin güvenlik kameraları incelemesinin ardından mesele ile bağlantılı olan Yusuf Özaydın, Onur Güler ve 16 yaşındaki genç kız S.D’yi de tutuklayarak dün Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkardı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Şükrü Hafız, huzurdaki zanlıların 14 ile 25 Nisan 2016 tarihleri arasında Gazimağusa’da meydana gelen içki sirkatı ile methaldar olduklarını söyledi. 

Önce ilk üçü yakalandı…
Zanlılardan Fehim Özuğurlu, Gökhan Doğan ve Abdurrahman Açıkgöz’ün 26 Nisan 2016 tarihinde mahkeme huzuruna çıkarılarak aleyhlerinde 3’er gün tutukluluk emri temin edildiğini anımsatan Hafız, bu süre zarfında konu marketlerde yapılan güvenlik kamerası incelemesinin ardından mesele ile bağlantılı olan  Yusuf Özaydın, Onur Güler ve S.D’nin de tespit edilerek tutuklandığını söyledi. 

Market sahipleri şikayetçi…
3 marketten sirkat edilen içkilerin 13 tanesinin bulunduğunu belirten Hafız, sirkat edilmiş olan ancak henüz bulunamayan içkilerin olduğunu ifade etti.
Konu market sahiplerinin şikayetçi olduklarını ve kendilerine ifade verdiklerini anlatan Hafız, aranan emarelerin ve alınacak olan tanık ifadelerinin de bulunduğunu ifade ederek zanlıların soruşturma maksatlı 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturmanın henüz tamamlanmadığı yönünde bulgu yaparak zanlıların 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2016, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474