banner564

Göğsüne sapladı

Kız arkadaşıyla tartışırken kendisini uyaran Berk Özdenefe’yi 3 ayrı yerinden bıçaklayan Ahmet Gömülü’nün birçok vukuatı var

Göğsüne sapladı
banner598

 Suna ERDEN

Girne’ye bağlı Çatalköy’de meydana gelen olayda CTP Milletvekili Fazilet Özdenefe’nin yeğeni Berk Özdenefe’yi 3 ayrı yerinden bıçaklayan Ahmet Gömülü dün sabah mahkemeye çıkarıldı.
Berk Özdenefe’nin tedavisinin sürdüğü ancak bıçak darbelerinin hayati organlara zarar vermemesi nedeni ile durumunun iyiye gittiği belirtildi.
Tutuklama talebi ile mahkemeye çıkarılan Ömürlü,  Yargıç Meltem Dündar’ın bir şey söylemek ister misin sorusuna karşın, “Ne diyeyim” şeklinde konuşmakla yetindi.
Bu arada Ömürlü’nün bıçaklama, darp, uyuşturucu suçlarından birçok sabıkası bulunduğu da öğrenildi.
Zanlıyı tutuklama talebi ile mahkemeye çıkaran polis, olayın önceki gün saat 02.00 sıralarında Çatalköy'de Şht. Kamil Dimililer Caddesi üzerinde meydana geldiğini söyledi.
Polis, Ahmet Gömülü ile kız arkadaşının Berk Özdenefe’nin evinin yakınında bir yerde bilinemeyen bir nedenden dolayı kavga ederken, çevreye rahatsızlık verdiğini ifade etti.
Polis, Özdenefe’nin kız arkadaşı ile tartışan Gömülü’yü uyardığını ifade etti.
Uyarılmaya sinirlenen zanlının üzerinde taşıdığı bıçakla Özdenefe’ye saldırdığını kaydeden polis, göğüs, bel ve sağ bacağından yaraladığını belirtti.
Polis, yaralanan Berk Özdenefe’nin kaldırıldığı Girne Dr Akçiçek Hastanesi’nde yapılan ilk yardım tedavisinin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde sevk edildiğini söyledi.
Polis, Özdenefe’nin yapılan tedavisi sonrası cerrahi servisinde müşahede altına alındığını, zanlı Ahmet Gömülü’nün ise Lefkoşa'da tespit edilerek tutuklandığını ifade etti. 

Aracına binip gitti
Polis, zanlının ifadesinde Özdenefe ile tartıştığını, daha sonra aracına binip gittiğini söylediğini aktardı. Zanlının Özdenefe’nin kendisini takip ettiğini, aracının önünü kesip sopa ile saldırdığını iddia ettiğini belirtti.
Soruşturmanın devam ettiğini, incelenecek kamera görüntüleri olduğunu kaydeden polis, zanlının 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.
Yargıç Meltem Dündar talebi kabul etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474