Onur ULAĞ
Lefkoşa- Gazimağusa anayolunda 18 Ekim Pazar akşamı meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Fatma Kaşıkçı’nın cenazesi 26 gün sonra İngiltere’nin Londra şehrinde toprağa verildi.
İngiltere’ye defnedilmek istenen Kaşıkçı’nın naaşının yaşadığı ülkeye götürülebilmesi için İngiltere’de bağış kampanyası başlatılmıştı. 16 Ekim’de geldiği KKTC’de yönetimindeki NS 140 plakalı araç, Gazimağusa istikametine doğru gittiği sırada yoldan çıkıp beton elektrik trafosuna çarpmıştı. Kazada Kaşıkçı olay yerinde can verirken, araçta bulunan 23 yaşındaki Cuma Yıldırım ise hastaneye kaldırılmıştı. Cuma Yıldırım tedavisinin ardından bir günde taburcu edilmişti.
Biri 2 ve diğeri 4 yaşında iki çocuğu olan Kaşıkçı’nın cenazesi 29 Ekim’de, Londra’ya götürülmüş, ancak cenaze töreni için İngiliz Adli Tıp Kurumu’nun vereceği ölüm raporunun tamamlanması bekleniyordu.
Gözyaşlarıyla uğurlandı
İngiltere’den Kuzey Kıbrıs’a geldikten 3 gün sonra trafik kazasında yaşamını yitiren Fatma Kaşıkçı dün toprağa verildi
YORUM EKLE
SAYFALARTüm Sayfalar
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
1
Kuzeyde 3,güneyde 185 yeni vaka
2
‘Acı bir gerçek’
3
Pazar günü bazı yollar trafiğe kapalı
4
İhbar yakalattı
5
Özel hayat ihlal edildi
6
Kamerun’dan adaya 16 kilo uyuşturucu
7
Sanal ortamda dolandırıcılık
8
Kulüplerden futbolculara kınama
9
EMAA ve LTB işbirliğinde Dr. Fazıl Küçük Parkına...
10
Solunum cihazı MÜSİAD Expo 2020’de sergileniyor
SIRADAKİ HABER



