banner564

Gülseren  ‘Meydan’  muharebesi

Gazimağusa’da birbirlerine ters baktıkları gerekçesiyle 8 üniversite öğrencisi sokak ortasında demir cop, sopa ve tahtalarla birbirine girdi

Gülseren  ‘Meydan’  muharebesi
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da Gülseren bölgesinde,  önceki akşam 8 üniversite öğrencisi, demir cop, sopa ve tahtalarla birbirine girdi.  Kavgaya karışanlardan biri kaçarken, Furkan Güven, Burak Göktürk Erden, Alperen Özcan, Ahmet Ovezo, Azamet Ovezo, Jemşit Esedo ve Serhat Yıldırım isimli gençler polis tarafından gözaltına alınarak nöbetci mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Adli Şube’de görevli polis memuru Gökhan Kol mahkemeye meseleyi aktardı. Kol, 20 Nisan 2019 tarihinde, saat 21.00 sıralarında, zanlı 1 Furkan Güven, zanlı 2 Burak Göktürk Erden, zanlı 3 Alperen Özcan’ın, kendilerine ters baktığı gerekçesi ile zanlı 4 Ahmet Ovezo, zanlı 5 Azamet Ovezo, zanlı 6 Jemşit Esedo, zanlı 7 Serhat Yıldırım ve halen aranmakta olan bir şahısla, demir cop ve sopalarla kavga ettiğini söyledi. 
Kavga sırasında, zanlı 7 Serhat Yıldırım ile aranmakta olan şahsın, zanlı 2 Burak Göktürk Erden’in aracına demir sopalarla vurarak kasti hasara uğrattığını belirten Kol, soruşturmanın yeni başladığını bildirerek, mahkemeden süre talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Umut İnan, soruşturmanın yeni başladığına ve aranmakta olan bir şahsın olduğuna dikkat çekerek, zanlıların, 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473