banner564

Avrupa’ya gidip geldi

Sınır dışı edilmek üzereyken ortadan kaybolan Mehmet Karaburç’un Rum kesimine kaçtığı ve 4 gün sonra geri döndüğü ortaya çıktı

Avrupa’ya gidip geldi
banner598

 Suna ERDEN

Ülkeden sınır dışı edilmek üzereyken gemiye binmeden sırra kadem basan Mehmet Karaburç, polisin önceki gün Lefkoşa’da gerçekeştirdiği huzur operasyonu sırasında yakalandı. Zanlı Karaburç’un polisteki ifadesinde, yasa dışı yollardan Güney Kıbrıs’a gittiği 4 gün kaldıktan sonra aynı şekilde geri döndüğü ortaya çıktı. Polis tarafından önceki gün gözaltına alınan zanlı Mehmet Karaburç dün Askeri Mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Necip Taşlı zanlı Mehmet Karaburç’un 14 Nisan 2019 tarihinde saat 00.30 raddelerinde Lefkoşa'da Birinci Derece Askeri Yasak Bögeyi ihlal ederek  Güney Kıbrıs’a geçtiğini ve daha sonra 18 Nisan 2019 tarihinde saat 23.00 raddelerinde ayni yerden KKTC’ye giriş yaptığını söyledi. 
Polis zanlının aranan kişi olduğunu ve önceki gün gerçekleştirilen bir operasyon sırasında tespit edilerek tutuklandığını söyedi. 

Gemiye bineceği sırada kayboldu
Polis zanlının daha önceden ülkeden deport edilmek üzere gemiye bindirileceği sırada kaçarak ortadan kaybolduğunuda belirtti. 
Polis zanlının gönüllü ifade verdiğini ayrıca başka suçlara karışıp karışmadığının araştırılacağını belirterek zanlının ilk etapda 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Temay Sağer zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalamasına emir verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

MÜTHİŞ BİR MANŞET ATMIŞSINIZ.TEBRİKLER !!!!!! AVRUPAYA GİDİP GELDİ....ASLINDA BİZ DE AVRUPAYIZ VE AFRİKA!!!ÇOK SAYIDA ZENCİMİZ İLE..

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474