banner564

Seri katil

İki kadını, bir de çocuğu öldüren Rum topçu subayı Nikos’a lanet yağıyor

Seri katil
banner598

  Güney Kıbrıs'ta yaşayan 35 yaşındaki Filipinli kadın Marry Rose ve 6 yaşındaki kızı Sierra Graze Seucalius'un yanı sıra  28 yaşındaki Filipinli Arian Palanas Lozano’yu öldürmekten sanık Rum Milli Muhafız Ordusu (RMMO) subayı Teğmen Nikos Metaxas'a lanet yağıyor.

   Nikos’un seri katil olabileceğinden söz eden Rum kaynakları, son yıllarda kayıplar listesinde yer alan yabancılarla ilgili geniş kapsamlı bir araştırmanın yapıldığını bildirdi.
  Marry Rose adlı kadının cesedi Lefkoşa’ya 15 dakikalık mesafede bulunan ‘Mitsero’ adlı eski maden ocağında bulunduktan sonra tutuklanan Rum topçu subayı Nikos’un, sorgulama sonrasında cinayeti itiraf etmesi üzerine, 6 yaşındaki kız çocuğu Sierra Graze Seucalius’un cesedini bulmak için aynı bölgede operasyon düzenlendi. Rum polisi çocuğun cesedini ararken 125 metrelik rögar içinde bu kez bir başka kadın cesedi buldu. Rum polisi söz konusu cesedin bir yıldan beri kayıp olan Filipinli 28 yaşındaki Arian Palanas Lazano’ya ait olabileceğini duyurdu. 
   Rum Subayı'nın seri katil olduğunun anlaşılması üzerine avukatı Elias Stefonou'nun da, "Bu caniye avukatlık yapamam" diyerek savunmadan vazgeçtiği kaydedildi.

Mum yakarak andılar

   Bu arada Kıbrıs’ta yaşayan Filipinli kadınlar dün Lefkoşa’nın Rum kesiminde bir araya gelerek, cinayete kurban giden arkadaşları için mum yakıp dua ettiler.
   Filipinli kadınların toplandığı bölgede geniş güvenlik önlemleri alan Rum polisi, anma sırasında herhangi bir olayın yaşanmadığını bildirdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473