banner564

Polisin işi de zor

Üniversite öğrencisi Austine Wallie cinayetiyle ilgili olarak 12 Nijeryalı tutuklandı

Polisin işi de zor
banner598

 Onur ULAĞ

Haspolat - Taşkent Anayolu üzerinde geçtiğimiz cumartesi sabahı toprak yol girişinde cansız bedeni bulunan ve yapılan otopside cinayete kurban gittiği ortaya çıkan 25yaşlarında olduğu tahmin edilen Austine Wallie’in ölümüyle bağlantısı olduğu iddiasıyla dün 12 şüpheli gözaltına alındı. Polisin yürüttüğü titiz operasyon sonucu dün akşam saatlerinde 9 şüpheli Gönyeli’de 3 şüpheli ise Domuzcular Burnu yakınlarında kalmakta oldukları ikametgah içerisinde yakalandı.
Lefkoşa Polis Müdürlüğüne bağlı Cürmü Önleme Şubesi (CÖŞ) ve Lefkoşa Adli Şube ekipleri tarafından olayın ortaya çıkmasının ardından başlatılan soruşturmada Austine Wallie isimli öğrencinin hunharca katledilmesi ile ilgili önemli delillere ulaşıldı. 
Polis dün akşam saatlerinde düzenlediği operasyonla cinayetle bağlantıları olduğu iddiasıyla hepsi Nijerya uyruklu 12 kişiyi gözaltına alarak karakola götürdü. Zanlıların kaldıkları ikametgahta ve kullandıkları kiralık araçta geniş çaplı arama yapan polis, çok sayıda emare topladı. 
Polis ekipleri tarafından karakola götürülen ve ifadeleri alınan zanlıların bugün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

 Lavinium’da kanlı gece
Elde edilen bilgilere göre Austine Wallie’in Dikmen’de Lavinium Sitesi’nde kaldığı apartman dairesinde vahşice dövüldükten sonra bir kiralık araca konularak Taşkınköy-Haspolat Anayolundaki boş araziye atıldı. Canice işlenen cinayetin sebebinin ise Austine Wallie’in arkadaşlarının parasını çaldığı için olduğu iddia edildi.

 Olay nasıl olmuştu?
Haspolat - Taşkent Anayolu üzerinde 19 Nisan 2019 tarihinde sabah toprak yol girişinde 25-30 yaşlarında, siyahi bir erkek şahıs ölü olarak bulunmuştu. 
Olay yerinde yapılan incelemenin ardından kimliği belirsiz ceset, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırılarak, yapılan otopsi sonucu genç adamın cinayete kurban gittiği ortaya çıkmıştı. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

ZENCİ PALİKARYLAR, ABD'DE DE ,NGİLTERE'DE DE BÖYLE YAPIYOR....DOLDUR PALİKARYALARIBIRAK YESİNLER BİRBİRLERİNİ!!NUFUSLARI AZALIR,KEŞKE MEYDAN MUHAREBESİ YAPSALAR DA HEPSİ YOK OLSA!!

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474