banner564

Güzelyurt yasta

Girne-Alsancak yolunda motosikletiyle geçirdiği kaza sonucu ağır yaralanan 28 yaşındaki Yazgım Karakurt tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Güzelyurt yasta
banner598

 Melin DOBRAN

Girne-Alsancak çevre yolunda geçtiğimiz Pazar sabahı önce motosikleti ile kaza geçiren 28 yaşındaki Yazgım Karakurt, dün sabahın erken saatlerinde yaşam mücadelesini kaybetti. Çevresinde sevilen ve sayılan bir genç olan Karakurt’un zamansız vedası, tüm sevenlerini yasa boğdu. Katılımın yoğun olduğu cenaze töreninde gözyaşları, bir an olsun dinmedi. Karakurt’un cenazesi, dün İsmail Safa Camisi’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Lefkoşa Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Bir çocuk babası ve hayat dolu birisiydi
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, bir çocuk babası olan Yazgım Karakurt, Girne’de bir eğlence merkezinde güvenlik görevlisi olarak çalışıyordu.
Güzelyurt’ta babası ile birlikte motosiklet tamiri ve satışı yaptıkları öğrenilen Karakurt’un tüm kenti yasa boğdu. Tanıdıklarının tam bir motor tutkunu ve iyi bir motosiklet sürücüsü olarak anlattığı Karakurt’un hayat dolu bir genç olduğunu belirtti.  

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2018, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473