banner564

Haftada 2 gün polise gidecek

Kız meselesi yüzünden tartıştığı 3 kişiyi bıçakla yaralayan Osman Kaynak tutuksuz yargılanacak

Haftada 2 gün  polise gidecek
banner598
Lefkoşa Surlariçi bölgesinde kız meselesi yüzünden meydana gelen kavgada, üç kişiyi çakı ile yaralayan zanlı Osman Kaynak hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlı, dün teminat talebi ile yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, Osman Kaynak’ın 7 Mayıs tarihinde saat 22.30 sıralarında Lefkoşa Surlariçi bölgesinde, aralarında kız meselesi yüzünden çıkan kavgada Ahmet Aksoy’u yanında bulundurduğu çakı ile sağ elinden yaraladığını ifade etti. Polis, zanlının ayrıca kavga esnasında kendilerini ayırmak için araya giren Yahya Beşli’yi sol karın kısmından ve Umut Bahçeci’yi de sol koltuk altından yaraladığını açıkladı. Polis, yaralıların Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde tedavi edildiklerini ve dün itibari ile taburcu edildiklerini söyledi. Polis, zanlının KKTC’de çalışma izni ile bulunduğunu ve uzun yıllardır bu statüde ikamet ettiğini belirterek uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme, 2 kefilin 50 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması, yurt dışı çıkış yasağı ve zanlının haftada iki gün polise giderek imza atması şartları ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2016, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473