banner564

Halamın evine niye gidiyorsun?

Gazimağusa’da, Mustafa Uysal’ı feci şekilde döverek elmacık kemiğini kıran baba ve oğlu tutuklandı

Halamın evine  niye gidiyorsun?
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da, halasının evine gittiği gerekçesi ile Mustafa Uysal’ı feci şekilde döven ve elmacık kemiğini kıran Hüseyin Yıldırım ile babası Sezai Yıldırım yapılan şikayetin ardından polis tarafından gözaltına alınarak mahkemeye çıkarıldı.
Müştekinin şikayeti üzerine tutuklanan baba ile oğlu, dün teminat maksatlı, Gazimağusa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru İbrahim Çangaroğlu, 5 Ekim 2016 tarihinde saat 21.00 sıralarında, zanlıların aynı sokakta ikamet etmekte olduğu ve zanlı 1 Hüseyin Yıldırım’ın halası, zanlı 2 Sezai Yıldırım’ın kardeşi olan Hatice Yıldırım’ın evine gittiği gerekçesi ile Mustafa Uysal isimli şahsı feci şekilde darp ederek elmacık kemiğinin kırılmasına neden olduklarını söyledi.

2 bin TL ödediler
Zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını belirten Çangaroğlu, mahkemenin uygun göreceği teminat şartları ile zanlıların serbest bırakılmasını talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlıların biner TL nakdi kefalet ödemeleri ve KKTC vatandaşı muteber 2’şer kefilin lehlerinde 25’er bin TL’lik şahsi kefalet senedi imza etmesi şartı ile serbest bırakılmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2016, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474