banner564

“Halk kararını verdi”

Seçime çok az bir zaman kaldığına dikkat çeken Akıncı, 19 Nisan’da önemli bir kilometre taşının geride bırakılacağını söyledi

“Halk kararını verdi”
banner598
Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Mustafa Akıncı, önceki gün akşam Esentepe’de bölge toplantılarının sonuncusunu gerçekleştirdi.
Akıncı dün sabah ise Girne Şehit Hasan Cafer İlkokulu, Çatalköy İlkokulu ve Teknecik Elektrik Santrali, öğleden sonra da Kadınlar Konseyi Girne Şubesi ve Doğan Türk Birliği’ni ziyaret etti. 
Esentepe bölge toplantısındaki konuşmasında seçime çok az bir zaman kaldığına dikkat çeken Akıncı, 19 Nisan’da önemli bir kilometre taşının geride bırakılacağını söyledi. Akıncı, toplumun önemli bir kısmının kararını vermiş gibi göründüğüne de işaret ederek, “Kararsızların çok olduğuna inanmıyorum. Kararsız gibi görünen olabilir ama aslında halk kararını verdi. Sorularını sordu, cevabını buldu, sandığa yansıtmayı bekliyor. 19 Nisan’da sandığa yansıtacağı cevap bellidir” diye konuştu.
Konuşmasında “Dört Boyutlu Siyasetinin” ana başlıklarını da aktaran Akıncı, son günlerde yeniden gündemin birinci sırasına oturan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun (KTFF) KOP’a üyelikle ilgili kararına da yer verdi. 
Akıncı ziyaret ettiği okullarda bir araya geldiği müdür ve öğretmenlerle sohbet ederek “Dört Boyutu Siyasetini” anlattı. Konuşmasında cumhurbaşkanlığı seçiminin bir partiler seçimi olmadığını yineleyen Akıncı, “Liderlik özelliklerini barındıran her kimse onu seçeceğinizi düşünüyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2015, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473