banner564

Suç üstüne suç işledi

Telefonla insanları taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Selçuk Elibol’un, işyerinde yapılan aramada eski eser niteliğinde kırık testi bulundu

Suç üstüne suç işledi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da,  telefon aracılığı ile insanları taciz ettiği gerekçesi ile hakkında şikayette bulunulan ve polis tarafından gözaltına alınan Selçuk Elibol’un işyerinde yapılan aramada  25 parça tunç ve demir çağına ait eski eser bulundu.  Gazimağusa’da dün mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı Selçuk Elibol tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Engin Yılmaz, zanlının telefon tacizi nedeni ile tutuklu bulunduğu 1 Nisan 2015 tarihinde, Güvercinlik köyünde faaliyet gösteren iş yerinde yapılan aramada, dolap içerisinde tunç ve demir çağına ait, eski eser niteliğinde, bin 390 TL değerinde 25 parça kırık testi bulunduğunu söyledi. 
Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını belirten Yıldız, zanlının mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Ayşen Toroslu,  zanlının KKTC vatandaşı muteber bir kişinin 50 bin TL’lik şahsi kefaleti şartı ile serbest bırakılmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2015, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474