banner564

Hasan Hüseyin Bulliciyi sevenleri uğurladı

Hasan Hüseyin Bullici, Lefkoşa Kabristanlığı’nda toprağa verildi

Hasan Hüseyin Bulliciyi sevenleri uğurladı
banner598
Kamil HÜNERLİ
Lefkoşalı Hasan Hüseyin Bullici, önceki gün sabah saatlerinde aniden rahatsızlanarak hayata gözlerini yumdu. Hiçbir sağlık sorununun olmadığı öğrenilen Bullici’nin aniden rahatsızlanarak evinde olduğu esnada öldüğü belirlendi. 2 çocuk babası olan Bullici’yi cenaze töreninde sevenleri yalnız bırakmadı. 53 yaşındaki Bullici’nin cenaze namazına Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa İlçe Başkanı ve Lefkoşa Milletvekili Dr.Faiz Sucuoğlu, eski Maliye Bakanı Ersin Tatar ve Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Savaşan, akrabaları ve aile yakınları katıldı. 
Hasan Hüseyin Bullici’nin cenaze namazının kıldırılması esnasında aile yakınlarının ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. 
Çevresi tarafından sevilen birisi olduğu ifade edilen Bullici, dün İsmail Safa Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Lefkoşa Kabristanlığı’na defnedildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2014, 09:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
mustafa asya
mustafa asya - 9 yıl Önce

yatığı yer nur mekanı cennet olsun '''' çok iyi sevilen bir insandı kendi benim eski ev sahibimdi vefaat fotorafını görünce ben ve kızım çok şaşırdık gerçekten çok üzüldük esine gülten ablaya en içten baş sağlığı diliyoruz :'( :'(

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474