banner564

Hassas terazi de var

Narkotiğe gelen ihbar değerlendirildi, Doğan Uğuz’un evinde 20 gram uyuşturucu ve çok sayıda emare bulundu

Hassas terazi de var
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi ekipleri tarafından evinde dün  yapılan aramada 20 gram uyuşturucu madde ve içerisinde uyuşturucu kalıntıları olan çeşitli eşyalar bulunan Doğan Uğuz, tutuklandı.

Mahkemeye olayı aktaran Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesinde Görevli Polis Memuru Özgür Biçenleroğlu, aldıkları bir bilgi ile zanlının evinde yapılan aramalarda evin girişinde, salonda bir masa üzerinde içerisinde uyuşturucu kalıntısı olan 1 adet siyah renk öğütücü ile içerisinde uyuşturucu kalıntısı olan 1 adet ucu yanmış sigara izmariti ve 58 adet içerisinde kalıntı bulunan siyah kutu, evin yatak odasında ise üzerinde uyuşturucu kalıntısı bulunan hassas terazi ile 2 parça foil kağıdı, yine içinde uyuşturucu kalıntısı olan cam nargile ile dolap üzerindeki tavlanın içerisinde 20 gram uyuşturucu olduğuna  inandıkları madde bulduklarını söyledi.

 

2 gün tutuklu kalacak

Zanlı hakkındaki soruşturmanın yeni başladığını söyleyen Biçenleroğlu alınacak ifadeler ve aranan emareler olduğunu söyleyerek zanlının 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Zanlının da itirazı olmaması üzerine Yargıç Hasan Dağlı, zanlı Doğan Uğuz’ un 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2014, 00:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473