banner564

Hastunç: Çok güzel işler başarıyorsunuz

11 Temmuz Basın Günü dolayısıyla Reşat Akar’ı ziyaret eden Girne Ada Lions Kulübü heyeti, Diyalog Medya’nın yayıncılık anlayışından övgüyle söz etti

Hastunç: Çok güzel işler başarıyorsunuz
banner598
Girne Ada Lions Kulübü, 11 Temmuz Basın Günü dolayısıyla, Diyalog Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar’ı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Girne Ada Lions Kulübü Başkanı Gülten Hastunç, 11 Temmuz Basın Günü dolayısıyla ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, basın sektörünün zor bir sektör olduğunun bilincinde olduklarını vurguladı. 
Diyalog’un bu zor sektörde çok güzel işler başardığını dile getiren Hastunç, “Doğru ve tarafsız yayınlarınız büyük takdir topluyor” diye konuştu.
Reşat Akar’ın yazılarını çok beğendiklerini ve takdir ettiklerini de kaydeden Hastunç, ‘yazılarınızda kullandığınız sivri diliniz farkınızı ortaya koyuyor’ ifadelerini kullandı.

Akar: Ülkenin gönüllü örgütlere ihtiyacı var
Reşat Akar’da konuşmasında, kulübün çok yoğun faaliyetleri olduğunu bildiğini belirterek, bu yoğun faaliyetler arasında gerçekleşen ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi.
Ülkenin gönüllü örgütlere ihtiyacı olduğuna vurgu yapan Akar, bin bir fedakârlıkla çalışan örgütlerin ülke için önemine dikkat çekti.
Ufak sorunların bile çözümlenemediği bir ülkede yaşadığımıza vurgu yapan Akar, sağlık sektöründe yaşanan sıkıntılara dikkat çekti.
Akar, şöyle konuştu:  “Sağlık konusunda çok hastalıklarımız var, tıp diğer ülkelerde bizden bir yada iki yıl önde ilerliyor. Bizim ülkemizde hastalıklar, hastaların uyarısıyla fark edilirken, dış ülkelerde hastalıklar hastanın uyarısıyla fark ediliyor. Nereden bakarsak bakalım, ülkede ciddi sıkıntılar var. Sizin gibi örgütlerin gönüllü katkıları küçük gözükse de ülkeye moral oluyor ve bu yüzden sizi takdir ediyorum. Bu tür faaliyetlerin etkili şekilde desteklenmesini tavsiye ediyorum. Bizlerde bu işin medya kısmı olarak elimizden gelen katkıyı yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.”

“Baskı merkezimiz en kısa zamanda hizmette”
Reşat Akar, konuşmasının devamında kurum ve çalışmalarıyla ilgili kulüp üyelerine detaylı bilgiler aktardı.
Akar, şunları kaydetti: Diyalog Medya Grubu olarak Aralık ayında 3.yılımızı dolduracağız. Çok kısa bir zaman da ilerleme kat ettik. Televizyonumuz devreye girdi ve 1 buçuk yılı geride bıraktık. Daha sonra radyomuzu devreye koyduk ve şimdi ise baskı merkezimizi devreye sokmaya hazırlanıyoruz. Kıbrıs’a önemli bir teknoloji getirdik, çok sayfalı ve renkli gazete basma imkânımız olacak. Kısa sürede büyüdük ve geliştik. Bizimde en büyük destekçimiz sizin gibi de gönüllülerden oluşan insanların bizi takdir etmesidir. Kurum olarak iyi tepkiler alıyoruz.” 

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2016, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473