banner564

“Havalimanı” ve “Havacılık” konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerie ödülleri verildi

Yoğun katılım oldu

“Havalimanı” ve “Havacılık” konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerie ödülleri verildi
banner598

T&T Ercan Havalimanı İşletmeciliğinin ülke genelindeki ilkokullararası düzenlediği “Havalimanı” ve “Havacılık” konulu resim yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri törenle verildi.
   Çocukların resim kabiliyeti ve yeteneklerinin artırılması ile havacılığın sevdirilmesinin hedeflendiği yarışmaya KKTC’nin dört bir yanındaki okullardan katılım oldu.
   İlk kez organize edilen ve Ercan Havalimanı’nda gerçekleşen ödül törenine T&T Ercan Havalimanı İşletmeleri Genel Müdürü M. Serhat Özçelik, Müdür Yarımcısı Şevki Turanlı, yarışmaya katılan okulların müdürleri, öğretmenler, öğrenci velileri, işin esas mimarları öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.
   2 ile 3 ve 4 ile 5’nci sınıflar olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilen yarışmada ilk üç dereceye girenlerin yanı sıra mansiyon ödülleri de verildi. Yarışmaya Yeşilyurt’tan katılan Yeşilyurt Özel Eğitim İlkokulu’ndan öğrencilerin tümüne başarı belgesi ve ödül sunuldu. Törende jüri üyeleri Raziye Alp, Selçuk Yalovalı ve Hasan Zeybek’e plaket takdim edildi.  

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2018, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473