banner564

Helal et Reyhan!

Misafir olarak gittiği evden 4 bin 400 Euro çalarak, bunun bin Euro’sunu gece kulübünde karcayan Erdoğan Karakaya tutuklandı

Helal et Reyhan!
banner598
Melin DOBRAN
Erdoğan Karakaya isimli şahıs, Gönyeli’de misafir olarak gittiği evden 4 bin 400 Euro para çaldığı iddiasıyla dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Hırsızlığın fark edilmesi üzerine yapılan soruşturmada tespit edilerek gözaltına alınan zanlı suçunu itiraf etti. Zanlının üzerinde çalınan paranın 2 bin 390 Euro’su bulunurken, zanlı geri kalan kısmının gece kulüplerinde harcadığını polise söyledi. Hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis, zanlı Erdoğan Karakaya’nın 27 Ekim tarihinde saat 21.00 sıralarında Gönyeli’de misafir olarak bulunduğu evde yine aynı yerde misafir olarak bulunan Reyhana Saleh'e ait araba anahtarını izinsiz aldıktan sonra konu aracın içerisinde muhafaza edilen 4 bin 400 Euro nakit parayı çaldığını söyledi. 

Paranın bir kısmını harcadı…
Polis, konu ile ilgili olarak şikâyetin 29 Ekim tarihinde yapıldığını ve zanlının tespit edilerek tutuklandığını belirtti. Yapılan sorguda zanlının tasarrufunda 2 bin 390 Euro’nun bulunduğunu ve halen daha aranan 2 bin 10 Euro’nun olduğunu ifade eden polis, zanlı Karakaya’nın gönüllü ifade verdiğini ve suçunu kabul ettiğini, çaldığı paraların bir kısmını gece kulübü ve bazı alışverişlerde harcadığı beyanında bulunduğunu söyledi. 
Polis, mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın devam ettiğini ve tahkikatın salimen yürütüle bilmesi için zanlının ilk etapta 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Mine Güçlüer zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2016, 06:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474