banner564

Henüz 19 yaşında

Seyfettin Efe’nin boks eldiveninden 7 gram uyuşturucu çıktı

Henüz 19 yaşında
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

   Gazimağusa’da bir üniversitenin kampüsünde gerçekleşen konsere Girne’den, sırt çantasında bir gram uyuşturucu madde ile giden ve girişte arama yapan polislere yakalanan 19 yaşındaki Seyfettin Efe Tekin, Narkotik Şube’ye teslim edildikten sonra, sorgulandığı sırada, “evimde de uyuşturucu madde var” dedi. 
   Zanlı ile birlikte Girne’deki ikametgaha giden ve arama gerçekleştiren Narkotik Şube ekipleri, 7 gram ağırlığında uyuşturucu madde daha ele geçirerek zanlıyı gözaltına aldı.
   Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Özdesoy, zanlının, 26 Nisan 2019 tarihinde, Gazimağusa’da, bir üniversitede gerçekleştirilen konserde, konsere alanında girişte arama yapan polisler tarafından arandığı sırada, sırt çantası içerisinde bulunan sakız kutusunun içerisinde, bir gram ağırlığında “Hint keneviri” türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi.
   Zanlının, Narkotik Şube’ye teslim edildiğini ve burada yapılan sorgusunda, evinde de uyuşturucu madde olduğunu itiraf ettiğini anlatan Özdesoy, zanlı huzurunda, Girne’de bulunan ikametgahında yapılan arama sonucunda, boks eldivenleri içerisinde, ayrı ayrı kağıtlar içerisinde, 7 gram “Hint keneviri” türü uyuşturucu madde bulunduğunu ifade etti.
   Soruşturmanın yeni başladığını ve yapılacak olan bazı araştırmaların olacağını belirten Özdesoy, mahkemeden süre talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Dilşah Karayel, yeni başlayan soruşturmanın tamamlanmasına olanak sağlamak amacı ile zanlının, 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473