banner564

Hepsini yerinden söktü

Alayköy çevre yolunda direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü bordür taşlarına, yön tabelasına ve aydınlatma direklerine çarpıp kaza yaptı

Hepsini yerinden söktü
banner598

Onur ULAĞ
Alayköy -Gönyeli çevre yolu üzerinde dün gece meydana gelen kazada sürücü Bayram Kurbanov (42) ve araçta yolcu olarak bulunan Güzel Kurbanov (34) yaralandı. Kazada Bayram Kurbanov isimli sürücü bordür taşlarına, yön tabelasına ve aydınlatma direklerine çarptı. Kaza sonucu iki kişi yaralanırken, yön tabelası devrildi, direkler yerinden çıktı. 
Yaralanan Bayram Kurbanov ile Güzel Kurbanov Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Bu arada kazanın meydana geldiği yolda aydınlatma lambalarının uzun süredir çalışmadığı belirtildi.
Elde edilen bilgilere göre; kaza dün saat 23.30 sıralarında, Alayköy– Gönyeli çevre yolu üzerinde meydana geldi. 
Yönetimindeki ZPY 285 plakalı araç seyreden Bayram Kurbanov, ağıllar çemberine geldiğinde direksiyon hâkimiyetini kaybetti. 
Sürücünün kullanımındaki araç önce orta refüj içerisindeki bordür taşlarına, ardından yön tabelasına çarpı ve çember içerisindeki aydınlatma direğini devirdikten sonra takla atarak çember içerisinde durdu.
Kaza sonucu Yaralanan Bayram Kurbanov ile Güzel Kurbanov Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılar yapılan ilk yardım tedavilerinin ardından müşahede altına alındı. Yaralıların durumunun iyi olduğu belirtildi.

Sürücüler isyan etti
Bu arada kazayı gören yoldan geçen sürücüler, “Biz bu yolu sürekli kullanıyoruz ve aydınlatma direkleri çok uzun zamandır çalışmıyor.
Burada sürekli kazalar oluyor, her geçişimizde tedirgin oluyoruz. Yetkililer bir çare bulsun” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474