banner564

Huzur operasyonu

Gazimağusa Polis Müdürlüğüne bağlı ekipler, önceki gece kent genelinde kontrol yaptı

Huzur operasyonu
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da polis ekipleri Cuma gecesi asayiş ve huzur operasyonu adını verdikleri geniş çapta bir operasyon düzenledi. 
Operasyon kapsamında 3 tane kumarhane, 7 gece kulübü, 61  tane disko, bar ve market gibi alkollü içki satan işyeri kontrol edildi. Bazı arabaları da didik didik arayan polis ekipleri kanunsuz herhangi bir cisim veya madde olup olmadığını kontrol etti. Aramalar sonucunda Kumarhane’de kaçak olarak kumar oynayan 9 kişi tespit ediliken, 3 işyerinin de alkol ruhsatı olmadığı halde içki sattığı tespit edildi.
Polis Basın Bülteni’ne göre, önceki gün Lefkoşa, Gazimağusa ve Girne Polis Müdürlüklerinin sorumluluk sahası içerisinde düzenledikleri asayiş ve trafik operasyonlarında; gece kulüpleri, bahis evleri, alkollü içki satışı yapılan yerler ile kahvehaneler kontrol edildi. 
Trafik ekiplerinin yaptıkları denetimler sonucu ise toplam bin 310 araç kontrol edildi ve suç işlediği tespit edilen toplam 352 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken, toplam 15 araç ise, sürücülerinin; alkollü, sürüş ehliyetsiz ve tehlikeli sürüş yapmasından dolayı trafikten alıkonuldu. 

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2014, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474