banner564

İddialı konuştu

Tatar, halkın, UBP’yi iktidarda görmek istediğini savunarak, “Bunun önünde durmak mümkün değildir” dedi

İddialı konuştu
banner598

 Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Ersin Tatar, “Halk, UBP’yi iktidarda görmek istiyor. Bunun önünde durmak mümkün değildir. Bunu görmeyenler de er ya da geç görecektir” dedi. 

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Ersin Tatar, dün sabah Güzelyurt’ta temas ve incelemelerde bulundu. Tatar ilk olarak Pazar yerini gezerek esnaf ve vatandaşların sorunlarıyla görüşlerini dinledi.
Tatar, “Ekonomik kalkınma için ne yapması gerektiğini bilen, vatandaşı düşünen bir hükümetin değil, al gülüm, ver gülüm ilişkisi içinde bulunan 4’lü, zorlama bir hükümetin görevde olması nedeniyle halk ve ülkenin sıkıntılar yaşadığını” ileri sürdü.
Halkın, mevcut sorunları UBP’nin aşabileceğini, UBP’nin yatırım, proje ve ekonomik canlılık demek olduğunu bildiğini savunan Tatar, “Halk, UBP’yi iktidarda görmek istiyor. Bunun önünde durmak mümkün değildir. Bunu görmeyenler de er ya da geç görecektir” diye konuştu.

Cypfruvex ziyareti
UBP Genel Başkanı Ersin Tatar daha sonra Kıbrıs Meyve Sebze İhracat Şirketi Cypfruvex’i ziyaret etti. 
Tatar, burada yaptığı konuşmada da narenciye üreticisinin hükümetin tutumundan dolayı zorda olduğunu iddia etti. 
Cypfruvex’in narenciye üreticisi için büyük önem taşıdığına işaret eden Tatar, şunları kaydetti:
 “Umarım hükümet ve Cypfruvex narenciye üreticisini düşünerek, onun üretimden kopmasını engelleyecek bir yol izler. Aksi takdirde UBP olarak üretici ile birlikte mücadele edeceğiz. Biz, Güzelyurt’u gözen çıkaran değil, Güzelyurt’u üniversiteleri, tarımı, turizmi ile gelişen cazip beldemiz, kentimiz olarak görme kararlılığında olan bir partiyiz. Güzelyurt’a sözümüz var, sözümüzü tutacağız.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474