banner564

İhbar Ankara’dan

FETÖ’den aranan 2 kişi Ercan’ da yakalandı 

İhbar Ankara’dan
banner598

 FETÖ üyesi olmak suçundan haklarında yakalama kararı bulunan iki şahıs, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) yakalanarak Türkiye adli makamlarına teslim edildi.

Türkiye Emniyet Genel Müdürlüğü, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) üye olmak suçundan haklarında yakalama kararı bulunan iki kişinin, KKTC’de yakalanarak adli makamlara teslim edildiğini bildirdi. Yapılan açıklamada Y.Ç. ve A.A.’nın dün Ercan Havalimanı'nda gözaltına alınarak adli makamlara teslim edildiği kaydedildi.
Türkiye Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Türk Polis Teşkilatı olarak vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla ülke genelindeki terörle mücadele faaliyetlerinin yanı sıra bölgesel ve uluslararası polis iş birliği faaliyetleri kapsamında yürütülen çalışmalarımızı yasal sınırlar içerisindeki görev, yetki ve sorumluluklarımıza bağlı kalarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tavizsiz bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz. Bu kapsamda Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) üye olmak suçundan haklarında yakalama kararı bulunan Y.Ç. ve A.A. dün KKTC’de tutuklanmışlardır. İki tutuklu adli makamlarımıza teslim edilmiştir.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474