banner564

Shahlo yoğun bakımda

Lefkoşa’da meydana gelen trafik kazasında 26 yaşındaki yayaya çarpıp ağır yaralanmasına neden Merve Türksev 3 gün tutuklu kalacak

Shahlo yoğun bakımda
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da önceki akşam yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan 26 yaşındaki Shahlo Bekenova’ya çarparak ağır şekilde yaralanmasına sebep olan sürücü Merve Türksev dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Kazada yaralanan Shahlo Bekenova’nın durumunun kritik olduğu, kafatasında kırık ve beyin kanası geçirdiği belirtildi.
Kazanın soruşturmasını yapan polis, 15 Şubat tarihinde, saat 19.50 sıralarında, Lefkoşa'da Kemal Aksay Caddesi üzerinde, 27 yaşındaki zanlı Merve Türksev’in  yönetimindeki NS 911 plakalı salon araç ile güney istikametinden kuzey istikametine doğru seyrettiği sırada, Şefler Pastanesi önlerine geldiği zaman o esnada yolu batıdan doğuya doğru yaya olarak geçmeye çalışan Türkmenistan uyruklu Shahlo Bekenova’ya çarptığını söyledi. 
Polis kaza sonucu ağır şekilde yaralanan yaya Shahlo Bekenova’nın kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde müşahede altına alındığını ve yapılan tetkiklerde kafatasında kırık ve beyin kanası geçirdiği tespitinin yapıldığını mahkemeye aktardı. 
Polis, meselenin ciddi bir mesele olduğunu, yaralının hayati tehlikesinin bulunduğunu ve vefat etmesi durumunda soruşturmanın seyrinin değişeceğini belirterek, zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474