banner564

İki hafta kaçabildi

Laguna market soygununun firari zanlısı Murat Şengül yakalandı

İki hafta kaçabildi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da 12 Şubat 2015 tarihinde “Laguna” isimli markette meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili aranan firari zanlılardan Murat Şengül, önceki gün yakalandı. Zanlı, dün Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Hasan Karagil,12 Şubat 2015 tarihinde Palm Beach otel yakınlarında bulunan “Laguna” isimli markete, güneye bakan kapısının kasti hasara uğratılarak girildiğini ve içerisinden muhtelif markalarda sigara ile içki çalındığını söyledi. 
Mesele ile ilgili daha önce 2 kişiyi tutuklayıp teminata bağladıklarını anımsatan Karagil, mahkeme huzurundaki zanlının ise 25 Şubat 2015 tarihinde tespit edilerek tutuklandığını söyledi. 
Zanlının kendilerine bazı beyanları olduğunu ve bunları araştıracaklarını belirten Karagil, ayrıca zanlının bölgede gerçekleşen faili meçhul benzer olaylar ile ilgisinin araştırılacağını aktardı. 
Karagil, zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Savcı Hasan Çaltılı bu süreyi 1 gün ile sınırlandırdı.
Zanlı avukatının da itirazı olmaması üzerine Yargıç Ayşen Toroslu, zanlının 1 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2015, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473