banner564

İki kişi yaralandı

Lefkoşa’nın Ortaköy bölgesindeki kırmızı ışıkta geçen sürücü kazaya neden oldu

İki kişi yaralandı
banner598

 Onur ULAĞ

Lefkoşa'nın en işlek caddelerinden biri olan Ortaköy bölgesindeki Gazeteci Hasan Tahsin Caddesi'nde kırmızı ışıkta durmadan dönüş yapmaya çalışan 42 yaşındaki sürücü kazaya neden oldu. 
Kuralları ihlal ederek kırmızı ışıkta geçiş yapan sürücü, 20 yaşındaki Kaan Kut yönetimindeki araçla çarpıştı. Kaza sonucu her iki aracın sürücüsü de hafif yaralandı. 
Polisten verilen bilgiye göre; Ortaköy bölgesinde dün saat 14 00 sıralarında meydana gelen kaza şöyle gerçekleşti: JT 782 plakalı araç ile Gazeteci Hasan Tahsin Caddesi'nden gelen Zeliş Türkkanlı, kırmızı ışık yanmasına rağmen Ortaköy 5. Sokağa giriş. Bu esnada Dr. Burhan Nalbantoğlu Caddesi üzerinde Lefkoşa istikametine doğru seyreden Kaan Kut yönetimindeki PU 025 plakalı aracın önünü tıkayarak çarpışmaya neden oldu.
Kaza sonucu yaralanan her iki araç sürücüsü de yaralanarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sürücüler tedavilerine müteakip taburcu oldu.
Lefkoşa Polis Müdürlüğünde görevli Trafik Tahkikat Amiri Mehmet Özatılgan ve ekibi olay yerinde geniş çaplı incelemelerde bulundu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473