banner564

İki yerinden yaraladı

Alkolün dozunu kaçıran Erdem Sönmeyen, sayaç meselesinden tartıştığı komşusu Mehmet Ali Ergün’e önce silah çekti, sonra bıçakla hücuma geçti

İki yerinden yaraladı
banner598

 Suna ERDEN

Gönyeli’de elektrik sayacının yerini değişmediği gerekçesiyle komşusu ile kavga eden Erdem Sönmeyen önce tüfekle sonra bıçakla saldırmaya kalkıştı. Olay esnasında alkollü olan zanlının sayaç yüzünden kavga ettiği komşusu Mehmet Ali Ergün’e silah doğrulttuğu belirtildi. Ergün’ün alkollü olan zanlının elindeki tüfeği aldığı, Sönmeyen’in bu kez de evden aldığı bıçakla saldırmaya kalkıştığı kaydedildi. Olayda Ergün alınan ve omuzundan bıçakla yaralanırken, gözaltına alınan zanlı dün mahkemeye çıkarıldı.
Soruşturmayı yapan polis, olayın önceki saat 23.00 sıralarında Gönyeli’de yaşandığını söyledi. Polis, 168 alkollü içki tesiri altında olan zanlının evin önünde karşılaştığı komşusu Mehmet Ali Ergün ile elektrik sayacı yüzünden kavga ettiklerini ifade etti. 
Zanlının sayacın tarafını değişmediği gerekçesi ile kavga ettiği Ergün’e vurduktan sonra üzerinde taşıdığı av tüfeğini doğrulttuğunu ifade etti. Ergün’ün kendisine doğrultulan av tüfeğini zanlının elinden aldığını kaydeden polis, Erdem Sönmeyen’in bu kez de evden aldığı bıçakla saldırmaya kalkıştığını açıkladı.

Alnından ve sağ omzundan yaraladı
Polis memuru, zanlının bıçağı gelişigüzel sallayarak Ergün’ü alın kısmı ile sağ omzundan yaraladığını anlattı. Polis, zanlının aynı gün tutuklandığını söyledi.  
Zanlının Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Poliklinik kısmında memur olarak çalıştığını belirten polis, tutuklu yargılanmasını talep etti. 
Mahkeme, 10 bin TL nakit teminat yatırması ve 2 kefilin 100’er bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473