banner564

Çavuşoğlu, IGCSE – GCSE ve A-LEVEL sınavlarında başarılı olan 19 öğrenciyi kabul etti

Başarılarının devamını diledi

Çavuşoğlu, IGCSE – GCSE ve A-LEVEL sınavlarında başarılı olan 19 öğrenciyi kabul etti
banner598

 Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Nazım Çavuşoğlu, seçtikleri alanlarda girdikleri uluslararası IGCSE – GCSE ve A-LEVEL sınavlarında başarılı olan ve dereceye giren 19 öğrenciyi kabul etti.

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Bakanlıkta gerçekleşen kabulde konuşan Bakan Çavuşoğlu, öğrencilerin girdikleri uluslararası sınavlarda elde ettikleri başarının gurur verici olduğunu belirtti ve “Dünya üzerinde gerçekleştirilen bu sınavlarda bu kadar çok öğrencimizin başarı göstermesi bizler içini gurur ve mutluluk vericidir” dedi.
Bu gurur ve mutluluğu hem öğrenci, hem öğretmen hem de aileler ile paylaşmak istediklerini ve bu nedenle bir araya geldiklerini söyleyen Çavuşoğlu, başarı gösteren öğrencilerin bu ülkenin geleceğinde büyük adımlar atacak gençler olduğunu düşündüğünü ve ilerledikleri yolda gençlere her türlü desteği vermek için görevde olduklarını kaydetti.
Konuşmasında, başarılı öğrencilerin çoğalması temennisinde de bulunan Çavuşoğlu, YÖK ile yaptıkları çalışmalar sayesinde bu sene A-Level sisteminde sınava giren ve dışarıda kalan öğrenci bulunmadığını ve öğrencilerin gösterecekleri başarı ile arzu ettikleri yerlere yerleşebileceklerini dile getirdi.
Çavuşoğlu konuşmasının sonunda aldıkları dereceler ile Kıbrıs Türk halkının gurur kaynağı olan öğrencileri kutladığını belirtti ve başarılarının devamını diledi. 

Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret etti
Öte yandan Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’ni (LAGSL) ziyaret ederek, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı’nda görev alan İpek Kıranbay yönetimindeki okul korosuna ve programda görev alan öğretmenlere başarı belgelerini takdim etti.
Bakan Çavuşoğlu törende gerçekleştirdiği konuşmada, Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ile bir araya gelmenin kendisini heyecanlandırdığını ifade ederek LAGSL ailesi ile birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473