banner564

İkinciyi başaramadı

Seven Eleven’den 3 şişe viski çalmakla suçlanan El Samas, 3 gün sonra gittiğinde yakalandı

İkinciyi başaramadı
banner598
Çiğdem AYDIN
Kuzey Kıbrıs’ta üniversite öğrencisi olarak bulunan El Samad Moustapha, Girne’de faaliyet göstere Seven Eleven isimli marketin buzdolabından 620 TL değerinde 6 şişe viski çaldığı iddiasıyla mahkemeye çıkarıldı.
El Samad Moustapha, daha önce de içki çaldığı markete üç gün sonra yine hırsızlık amacıyla gidince yakayı ele verdiği öğrenildi. Market çalışanları tarafından yakalanan zanlı polise teslim edildi. Hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, 15 Haziran tarihinde zanlının Girne’de Seven Eleven isimli marketin ön kısmında bulunan buzdolabından 620 TL değerinde 6 şişe viski çaldığını söyledi. Polis, hırsızlık olayından sonra zanlının 18 Haziran saat 00.30 sıralarında yine aynı markete gittiğini, market çalışanları tarafından tanındığını ve alıkoyularak polise teslim edildiğini belirtti. 
Gözaltına alınan zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini kaydeden polis, soruşturmanın sürdüğünü çalınan içkilerin henüz bulunamadığını ve alınacak ifadeler olduğunu belirterek zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talep edilen süreyi onayladı.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2017, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474