banner564

İkisi de tutuklandı

Nafi Bayraktar, çalıştığı fabrikadan çaldığı 70 torba yemi, Erhan Saruhan’a vermekle suçlanıyor

İkisi de tutuklandı
banner598

 Suna ERDEN

Girne’ye bağlı Tepebaşı Köyünde faaliyet gösteren yem fabrikasında depo sorumlusu olarak çalışan Nafi Bayraktar, 70 torba yem çalmakla suçlanıyor. Hakkında yapılan şikayetin ardından polis tarafından gözaltına alınan zanlı ve yemleri verdiği ileri sürülen Erhan Saruhan dün tutukluluk talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Çamlıbel Karakolunda görevli polis memuru Burak Gültutan mahkemede verdiği ifadede, zanlılar Nafi Bayraktar ve Erhan Saruhan’ın “Müstahdem tarafından sirkat” suçundan tutuklandıklarını anlattı. 
Polis memuru Burak Gültutan, zanlı Nafi Bayraktar’ın Mayıs-Ağustos ayları arasında sorumlu olduğu yem fabrikasından her gün iki torba yem çalarak zanlı Erhan Saruhan’a verdiğini tespit ettiklerini söyledi. 
Gültutan, 50 kilo ağırlığında yaklaşık 70 torba yemin çalındığını ve Saruhan’ın ağılında dökülen yem kırıntılarının analize götürüldüğünü kaydetti. 

Bölgedeki benzer olaylar araştırılıyor
Bölgede son zamanlarda birçok hayvan ve yem hırsızlığı olduğunun altını çizen Gültutan, zanlıların suç ortağı olduğuna inandıklarını ve birçok iddianın araştırılması için zamana ihtiyaçları olduğunu kaydetti. 
Soruşturmanın devam ettiğini ifade eden Gültutan, zanlıların 3’er gün tutuklu kalmalarını talep etti. 
Yargıç Temay Sağer, zanlılar aleyhindeki soruşturmanın devam ettiğine dikkati çekerek 3’er gün tutuklu kalmalarına karar verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473