banner564

İkisini öldürüp kaçtı

Harem Gece Kulübü’nde, Konsomatris Siham ve güvenlik görevlisi Hüseyin’in öldürüldüğünü gören tek tanık olan Ali Bahçeci cinayeti anlattı:

İkisini öldürüp kaçtı
banner598
Zorkun TAŞER

Lefkoşa-Güzelyurt anayolu üzerinde faaliyet gösteren Harem gece kulübünde, 11 Eylül 2014 tarihinde meydana gelen çifte cinayetin tek görgü tanığı kulüp çalışanı Barmen Ali Bahçeçi, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesinde gerçekleştirilen ön duruşmaların ilk oturumunda tanık sandalyesinde olayı anlattı. Konsomatris  Siham Benchargui ile ve gece kulübünde güvenlik görevlisi olarak çalışan Hüseyin Demiri’nin öldürülmesine şahit olan Bahçeçi, olay anını anlatırken tanık sandalyesinde ter döktü.
Harem gece kulübünde meydana gelen çifte cinayetin ön duruşmaları dün itibari ile başladı.merkezi cezaevinde tutuklu bulunan sanık duruşma için mahkemeye getirildi. Duruşmada sanığın avukatı hazır bulunurken, iddia makamı, dava ile ilgili olayın tek görgü tanığı olan Harem Gece Kulübü çalışanı Ali Bahçeci’yi ilk tanık olarak dinletti.   

Kızlar hastaneye kontrole gidecekti…
Bahçeci,Siham Benchargui’nin kulüpte Nadya ismini kullandığını belirterek, olay gününü anlattı. Bahçeci, olay günü kulüpte çalışan kızları hastaneye kontrole götüreceklerini, her Perşembe günü bu kontrollerin yapıldığını ve bu amaçla saat 08.00 sıralarında kızların odasının kapısını çaldığını söyledi. Bahçeci sözlerini şöyle sürdürdü: "Sanığı tanıyorum. Her hafta sonu kulübe gelir sadece Nadya ile görüşürdü. Olay günü sanığı sabah gördüm. Perşembe günüydü. Kızları hastaneye kontrole görülecektik. Sabah saat sekizde tüm kızların odasının kapısını çaldım. Kızlar saat sekiz buçuk  sıralarında kulübün otoparkında toplandı. Nadya da geldi ancak kıyafeti müsait olmadığı için üstünü değişmesi için geri gönderdim."


Silah sesleri duyuldu
Biraz bekledikten sonra Hüseyin'e, Nadya’yı çağırmasını söyledim. Tam o esnada silah sesi duyuldu. Hüseyin bakmaya gitti, ben de peşinden gittim. Sanığın Hüseyin'e bir el ateş ettiğini gördüm. Hüseyin bir el ateşten sonra sanığın üzerine düştü.  Hüseyin sanığın üzerine düşünce, sanık onu duvara yapıştırıp bir el daha ateş etti. Daha sonra Hüseyin'i yere bırakıp bana bir el ateş edip kaçtı. Sanık gittikten sonra Nadya’ya baktım. Alnından yaralanmış yerde inliyordu. Daha önce sanık ile Nadya’nın tartıştığına ya da sanığın Hüseyin ile tartıştığına şahit olmadım."
Bahçeçi olayı anlattıktan sonra Yargıç Meltem Günbay,duruşmayı yeni tanıklar dinlenmesi için  bugüne erteledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2015, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474