banner564

İlki cumartesi

LTB ile AB Bilgi Merkezi tarafından etkinlikler organize edilecek

İlki cumartesi
banner598
“Avrupa Komisyonu 2015 Avrupa Hareketlilik Haftası” dolayısıyla Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) işbirliği ile AB Bilgi Merkezi tarafından etkinlikler organize edilecek.
İlk etkinlik olan “Otomobilsiz Yaşam Günü” etkinliği cumartesi günü Lefkoşa Surlariçi Atatürk Meydanı’nda 10.00-14.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Etkinlik çerçevesinde bisiklet ve yürüyüş turları, hazine avı gibi aktiviteler düzenlenecek; hareketlilikle ilgili bilgi stantları kurulacak.
“Avrupa Birliği’nde ve Kıbrıs Türk toplumunda sürdürülebilir ulaşım ve hareketlilik” paneli ise 21 Eylül Pazartesi Lefkoşa Kıbrıs Türk Ticaret Odası’nda, 10.30-12.30 saatleri arasında yapılacak. Panelde, AB uzmanları ile yerel uzmanlar; ulaşım politikaları, sürdürülebilir ulaşım, AB’de hareketlilik, yol güvenliği ve çevre konularını irdeleyecek.
 “Avrupa Komisyonu 2015 Avrupa Hareketlilik Haftası” ile ilgili dün Lefkoşa Merit Otel’de bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda, AB Bilgi Merkezi Ekip Başkanı Pembe Menteş, Avrupa Komisyonu Kıbrıs Temsilciğini Basın Müşaviri Kezban Akansoy ve Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı birer konuşma yaptı.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474