banner564

İmzalar atılıyor

İçişleri Bakanı Evren “Yeni Merkezi Cezaevi İnşaatı Yapımı Projesi Protokolü” için Ankara’ya gidiyor

İmzalar atılıyor
banner598
İçişleri Bakanı Kutlu Evren, “Yeni Merkezi Cezaevi İnşaatı Yapımı Projesi Protokolü”nü imzalamak üzere bu sabah 10.15'te Ankara’ya gidiyor. 
İçişleri Bakanlığı’ndan verilen bilgiye göre, Evren, günübirlik Ankara ziyaretinde Türkiye Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Türkiye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşecek. 
Evren, Türkiye Adalet Bakanı Bozdağ ile “Yeni Merkezi Cezaevi İnşaatı Yapımı Projesi Protokolü”ne de imza koyacak. İçişleri Bakanı Evren ve heyeti, temaslarını tamamlamasının ardından bu akşam adaya dönecek.

Sendikalarla görüştü
Öte yandan İçişleri Bakanı Kutlu Evren dün, Belediye Emekçileri Sendikası (BES)  Başkanı Mustafa Yalınkaya ve beraberindeki heyeti ile Metin Atan başkanlığındaki Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (Kamu-Sen) heyetini ayrı ayrı kabul etti.
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre Evren, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediyeler Yasası’nın çok yakında Meclis’e sevk edileceğini söyledi.
Mustafa Yalınkaya, Bakan Evren’e belediyelerin içinde bulunduğu sıkıntıları aktardı. Özellikle Belediyeler Yasası, sosyal hakların yatırımı ve maaşlar konusunda yaşanan sıkıntılara değinen Yalınkaya, Evren’den bu konuda yardım talep etti.
Evren, Kamu-Sen’i kabulünde ise cezaevi konusundaki hassasiyetini belirterek, çağa uygun bir cezaevinin ülkeye kazandırılmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Kamu-Sen Başkanı Metin Atan, cezaevi konusunda Bakan Evren’in tutumundan ve duyarlı davranışından duyduğu mutluluğu dile getirdi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2016, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473