banner564

Ada’nın ‘Nuri Alço’su

Akrabasının eski eşine ‘ilaçlı’ alkol içirip uyuttuğu, daha sonra da tecavüz ettiği ileri sürülen 33 yaşındaki H.S gözaltına alındı

Ada’nın ‘Nuri Alço’su
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
İskele’ye bağlı Kumyalı köyü dün, Yeşilçam filmlerindeki Nuri Alço sahnelerini aratmayan şok bir iddia ile sarsıldı şok bir iddia ile sarsıldı. İddialara göre, akrabasının eski eşine ‘ilaçlı’ alkol içirip uyuttuğu, daha sonra da tecavüz ettiği ileri sürülen 33 yaşındaki H.S gözaltına alındı.
Diyalog muhabirine aktarılan iddialara göre, isminin baş harfleri K.Ö olan 30 yaşında kadın dün sabah saat 05.30 sıralarında eski eski eşinin akrabası olan 33 yaşındaki H.S isimli şahsın evinde bayılarak ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Hastaneye kaldırıldıktan sonra tedavi altına alınan kadın, kendine geldikten sonra hemşirelere ev sahibi H.S tarafından tecavüze uğradığını söyledi. Hemşireler durumu hemen hastane polisine bildirdi.
Olayın, Ziyamet Polis Karakolunun bilgisine gelmesinin ardından, Kumyalı’da ki evinde tespit edilerek tutuklanan H.S’nin ilk etapta suçlamayı kabul etmediği öğrenildi.  
Gün boyu soruşturmasını sürdüren Ziyamet polisinin, zanlı H.S’yi bugün İskele Kaza Mahkemesi’nde tutukluluk talebi ile Yargıç huzuruna çıkarması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2016, 11:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473