banner564

İrene şok geçirdi

Kıyafet mağazasında bir müşterinin unuttuğu cüzdanı alıp giden Kıbrıslı Rum, bir süre sonra KKTC’ye giriş yaparken yakalandı

İrene şok geçirdi
banner598

 Kuzey Kıbrıs’a önceki gün bir günlüğüne ziyaret için gelen Rum vatandaşı İrene Mitstou Kamenou, hırsızlık suçlamasıyla tutuklandı. 

Metehan Sınır Kapısı’nda yakalanan zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada, zanlının 16 Kasım’da kıyafet mağazasının soyunma kabininde unutulan cüzdanı görevliye kendisine ait olduğunu söyleyerek çaldığı belirtildi. 
Soruşturmayı yapan polis,  zanlı Kamenou’nun 16 Kasım 2019 tarihinde 19.30 sıralarında Lefkoşa’da Calliope isimli mağazada bir müşterinin deneme kabininde unuttuğu ve içerisinde 700 TL olan cüzdanı mağaza görevlisine kendine ait olduğunu söyleyerek, çaldığını söyledi.
Polis, zanlının aynı gün Güney Kıbrıs’a geçiş yaptığını, aranan şahıs ilan edildiğini ve 19 Kasım 2019 tarihinde Metehan Kara Sınır Kapısı’ndan kuzeye geçiş yaparken tutuklandığını belirtti. Polis, soruşturmanın tamamlandığını, zanlının Güney Kıbrıs’ta yaşadığını söyleyerek, 15 günü aşmamak üzere cezaevine tutuklu kalmasını talep etti. 
Mahkeme talebi kabul etti.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473