banner564

İstişare sürecek

Okullardan gelen talepleri değerlendirerek, yatırım yaptıklarını söyleyen Güngördü, bu tutumun 24 Haziran’dan sonra da devam edeceğini belirtti

İstişare sürecek
banner598

 Girne Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Nidai Güngördü, 23 Nisan İlkokulunu ziyaret ederek, okul idaresi ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Nidai Güngördü, görevde olduğu süre içinde, okullardan gelen talepler doğrultusunda kamu okullarına yapılan yatırım ve yardımları anlatarak, belediyede görevlendirilen  bir mühendis ve okul idaresinin sürekli istişare içinde olduklarına dikkat çekti.
Nidai Güngördü emlak vergilerinden elde edilen gelirin yüzde 15’ini kamu okulları için kullandıklarını söyledi.

Güngördü HP’yi ziyaret etti
Öte yandan Girne Bağımsız Belediye Başkan Adayı Nidai Güngördü, Halkın Partisi (HP) Girne Belediye Meclis üyelerine seçimde başarılar diledi.
Yapılan açıklamaya göre, Girne Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Nidai Güngördü, Halkın Partisi (HP) Girne İlçesi’ni ziyaret ederek, HP Girne Milletvekili Erek Çağatay, İlçe Başkanı Ahmet Tokatlıoğlu ve belediye meclis üyesi adaylarıyla görüştü.
Nidai Güngördü ziyarette yaptığı konuşmada, 1989 yılında geçen İmar Yasası’na göre tüm ilçelerde imar yasası çıkması gerektiğine dikkat çekerek, göreve geldiği 2014 yılına kadar bu konuda adım atılmadığını ifade etti. 
Nidai Güngördü, göreve geldikten sonra dönemin içişleri bakanına yazı gönderip, imar planıyla ilgili süreci başlattıklarını ifade ederek, 27 yıl sonra çalışmalara başlandığını dile getirdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473