banner564

İzcan: Bir dönem kapanmak üzere

Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) Genel Başkanı İzzet İzcan, Bağımsız Aday Mustafa Akıncı’nın ikinci tura kalmasından dolayı sevinç içerisinde olduklarını belirterek, “Kıbrıs Türk siyasi hayatında bir dönem kapanmak üzere. 26 Nisan’da Akıncı ile yeni bir döneme gireceğiz” ifadelerini kullandı.

İzcan: Bir dönem kapanmak üzere
banner598
Kıbrıs Türk toplumunun “Değişim, yenilik ve çözüm iradesini korkmadan ortaya koyduğunu, toplumun artık baskı ve tehdit ile yönetilemeyeceğini” belirten İzcan, açıklamasında“Kıbrıslı Türkler yaşamları ve gelecekleri hakkında kendileri karar vermek istemektedirler. Demokrasi, adalet, insanca yaşam ve çözüm istemektedirler” ifadesine yer verdi.
Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun ve onu destekleyen UBP ve DP-UG’nin “bitmiş ve tükenmiş bir siyasi anlayışı temsil ettiklerini” iddia eden İzcan, “statükonun yıkılmakta olduğunu” savundu.
“Eroğlu, UBP ve DP-UG’nin siyasi rant ve çıkar için Kıbrıslı Türk toplumunu yıllardır baskı ve tehdit altında sömürdüklerini” ileri süren İzcan, “Kıbrıslı Türk toplumu 26 Nisan’da Eroğlu, UBP ve DP-UG’yi sandıklara gömecektir” iddiasında bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2015, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474