banner564

Kalp krizi geçirdi

Eşi ve arkadaşları ile birlikte Kuzey Kıbrıs’a tatile gelen 64 yaşındaki Alman turist, Gazimağusa’da yüzmek için girdiği denizde boğularak can verdi

Kalp krizi geçirdi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da geçtiğimiz gün Bedi’s Plajında meydana gelen boğulma olayının şoku atlatılmadan  dün yeni bir acı haber geldi.
Kuzey Kıbrıs’a tatile gelen 64 yaşındaki Alman uyruklu Ernst Rainer Keppler, Yeniboğaziçi bölgesinde yüzmek için girdiği denizde boğularak can verdi. 
Denizde kalp krizi geçirdiği tahmin edilen Keppler’in kesin ölüm nedeni otopsi sonrasında belli olacak.

Hemşireler müdahale etti ama…
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre dün sabah kaldığı otelin plajından denize giren Ernst Rainer Keppler saat 10.00 sıralarında rahatsızlanarak suda çırpınmaya başladı.  
Otel hemşireleri tarafından Keppler’e müdahalede bulunuldu ancak kalbi durmuş vaziyette olan Keppler’i ne hemşirelerin müdahalesi ne de kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’ndeki doktorların müdahaleleri hayata döndürmeye yetmedi.

Eşi ve arkadaşları ile beraber tatile gelmişti
Eşi ve arkadaşları ile beraber harika bir tatil yapmak hayali ile geçtiğimiz Pazar günü KKTC’ye gelen ve Salamis Bay Otel’e yerleşen Ernst Rainer Keppler, önümüzdeki Salı günü yine ailesi ve arkadaşları ile beraber tatilini noktalayıp ülkesine dönmeyi planlıyordu. 
Ancak kötü kaderi  buna izin vermedi. Keppler’e yarın  Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde ölüm nedenini belirlemek için otopsi yapılacağı ve cenazesinin otopsinin ardından ülkesine gönderileceği öğrenildi.

İkinci Alman Turisti kaybettik
Ernst Rainer Keppler son 3 gün içerisinde Gazimağusa’da boğularak yaşamını yitiren ikinci Alman turist oldu. 
Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz Perşembe günü yine eşi ve arkadaşları ile beraber Bedi’s Plajına giden Alman uyruklu Möller Udo Hans Rudi, yüzmek için girdiği denizde azgın dalgalara yenik düşerek 150 metre açığa kadar sürüklenerek boğulmuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2015, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474