banner564

Kanalizasyon kokusundan durulmuyor

Boğaz’daki Özyalçın Sitesinde oturan vatandaşlar, taşan lağım suları nedeni ile zor günler geçirdiklerini, Dikmen Belediyesi’nin sorunlarına duyarsız kaldığını savundu

Kanalizasyon kokusundan durulmuyor
banner598
Pelin YÜKSELAY

Girne Boğaz bölgesinde bulunan Özyalçın Sitesinde oturan vatandaşlar, şu sıralar çok kötü günler geçiriyor. Evlerin bahçelerine taşan kanalizasyon suları hem kötü koku yayıyor, hem de sinekleri çoğaltıyor. Yaz günü bahçelerinde oturamamaktan şikâyetçi olan vatandaşlar, bağlı oldukları Dikmen Belediyesi’nin de kendileri ile ilgilenmediğinden iddia ediyor.
Diyalog’a konuşan vatandaşlar, tam 15 gündür kanalizasyon sorunu için Dikmen Belediyesi’ni aradıklarını fakat bir sonuç alamadıklarını ifade etti.
Bahçesine kanalizasyon suları taşan Mehmet Ali Yetken, yaşadıklarını gazetemize anlattı. 
Yetken, şunları kaydetti, “Biz evimizin bahçesinde bir güzellik yaratmaya çalışırken, karşımıza kanalizasyon sorunu çıktı ve ilgilenen yok. Biz Dikmen Belediyesi’ne bağlıyız. Durumdan belediyenin de haberi var ancak ilgilenen yok.  Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız. 15 günü geçti, bu durumla boğuşuyoruz. Neredeyse her gün Belediyeyi arıyoruz ama doğru dürüst bize cevap veren yok. Durumun Belediye Başkanı Yüksel Çelebi’nin kulağına gittiğini biliyoruz ancak yine bir şey değişmedi, olmadı. Yaz mevsimini yaşadığımız bu günlerde siz de biliyorsunuz geceleri serin oluyor. Biz serin gecelerde kendi evimizin bahçesinde oturamıyoruz. Sinekler ve lağım kokusu bizi mahvediyor. Tek istediğimiz belediyenin bir an önce bu soruna çözüm bulması.”

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2015, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473