banner564

Kansere yenildi

Türk pop şarkıcısı, besteci ve yazar Kayahan hayatını kaybetti

Kansere yenildi
banner598
Türk pop şarkıcısı, besteci ve söz yazarı Kayahan Açar, yumuşak doku kanseri tedavisi gördüğü Acıbadem Maslak Hastanesi'nde 66 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Kayahan, dün saat 07.00 sıralarında vefat etti. Kayahan, uzun zaman sonra, Beşiktaş Belediyesi'nce düzenlenen 14 Şubat Sevgililer Günü konserinde eşi İpek Açar ve Nilüfer'le hayranlarının karşısına çıkmıştı.

Doktoru Demir: Organ yetmezliği baş gösterdi
Acıbadem Maslak Hastanesi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Gökhan Demir, sanatçı Kayahan'ın ilk dönemde tedaviye çok iyi cevap vermesine rağmen, son dönemde tedaviye gelişen direnç, hastalığın yaygınlaşması ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle vefat ettiğini bildirdi.
Hastaneden yapılan yazılı açıklamada, küçük hücreli akciğer kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören ünlü sanatçı Kayahan'ın, sabah saatlerinde hayatını kaybettiği belirtildi.

“Akciğer tedavisi görüyordu”
Sanatçının tedavisini yürüten Demir, sanatçının tedavi süreci hakkında şu bilgileri verdi:
"Kayahan 1,5 yıldır ileri evre küçük hücreli akciğer kanseri nedeniyle hastanemizde tedavi görüyordu. İlk dönemde tedaviye çok iyi cevap vermesine rağmen, son dönemde tedaviye gelişen direnç, hastalığın yaygınlaşması ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle maalesef kendisini kaybettik."

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2015, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473