banner564

Karar 12 Kasım’da

Elçin Coşar’ın ölümüyle sonuçlanan trafik kazasından sorumlu tutulan ve bir hafta önce beyin kanaması geçiren Zerin Baykara dün mahkemeye tekerlekli sandalyede götürüldü

Karar 12 Kasım’da
banner598
Melin DOBRAN
Başkent Lefkoşa’da meydana gelen ve Elçin Coşar’ın ölümüyle sonuçlanan iki yıl önceki trafik kazası ile ilgili yargılanan Zerin Baykara dün tekerlekli sandalyede duruşmaya çıkarıldı. Geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçirdiği için ameliyat edilen iki gün önce de duruşma öncesi fenalaşarak hastaneye kaldırılan sanığın dünkü oturumda davası tamamlandı.
Sanığın durumunun iyi olmaması ve merdiven çıkamaması nedeniyle davası alt katta olan ceza davaları salonunda kaldığı yerden görüşülmeye başlandı. Mahkeme heyeti Başkan Ömer Güran, Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı ve Yargıç Alev Ulunay huzurunda görüşülen duruşmada sanık avukatı Emre Kadri ve savcı Aliye Özçınar hitaplarını tamamladı. Savcı, sanığın süratli araç kullanmaktan mahkûm edilmesini, avukatı ise müvekkilinin beraat etmesini talep etti. Hitapların ardından dava karar açıklanmak üzere 12 Kasım tarihine ertelendi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2015, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474